Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La mostra de Productes Ecològics del Pirineu es fa un lloc a la Fira de Sant Ermengol

La mostra de Productes Ecològics del Pirineu es fa un lloc a la Fira de Sant Ermengol

El carrer dels Canonges acollirà per tercer any aquest espai de demostració, venda i degustacions, amb una quinzena de productors d'arreu de Catalunya. S'hi podrà trobar aliments per emportar o bé per menjar in situ
Fira de Productes Ecològics del Pirineu
08/10/2018 18:45

Per tercer any consecutiu, la Fira de Sant Ermengol acull la Fira de Productes Ecològics del Pirineu (PEP) en un dels seus recintes, concretament al carrer dels Canonges. L'històric vial de la Seu d'Urgell acollirà amb una quinzena de parades que oferiran tastos i demostracions culinàries a càrrec dels propis productors del territori.

A la coneguda com a 'Fira PEP' els visitants podran tastar diferents productes alimentaris, tant fresc com cuinat per menjar in situ com per emportar. Hi prendran part: Safrà del Montsec, de Llimiana; Agro Migjorn, de Navàs; Ramaderia Ecològica Ca l’Andreu, d’Alàs i Cerc; Remeis, de la Seu d’Urgell; Debosc, d’Odèn; Grup Lo Traginer, de Vilafranca del Penedès; Molí d’Oli Gabriel Alsina i Fills, de Castelló de Farfanya; Domaine Pons Gravet, d’Estagel; Oli Cimal, d’Arbeca; Dàlit Natura, de Tarroja de Segarra; Ecofranch, de Montferrer i Castellbò; Camp La Fraternal d’Albagés, de l’Albagés; i Hort del Silenci, de Segarra.

Activitats gratuïtes

La Fira PEP d’enguany també inclou un parell d’activitats gratuïtes que se celebraran en ple cap de setmana de fira. Dissabte, 20 d’octubre, a les 5 de la tarda, hi ha prevista la xerrada i taller EnergyBalls-Boles Energètiques ecològiques amb proteïna natural, crues, veganes i amb el premsat en fred a càrrec de Ramon Gené, de Dàlit Natura. I diumenge dia 21, a les 11 del matí, tindrà lloc la xerrada Cria de pollastres al bosc. Boníssim al paladar i saludable per al nostre cos i entorn. Un pas més enllà de la certificació ecològica, a càrrec de Núria Baucells, de Debosc.

L’aforament per a ambdós tallers és limitat i per això cal reservar plaça. Es pot fer a partir de dilluns vinent, dia 15, a l’Espai Ermengol.