Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La neu fa tallar el Port de la Bonaigua i obliga a portar cadenes en onze carreteres més

La neu fa tallar el Port de la Bonaigua i obliga a portar cadenes en onze carreteres més

01/12/2008 12:21

La neu ha fet tallar aquest dilluns al matí el Port de la Bonaigua en els dos sentits de la marxa entre Naut Aran i Alt Àneu, concretament entre els quilòmetres 37,10 i 49,5, segons informa el Servei Català de Trànsit. A part, a onze carreteres més calen cadenes per circular a causa de la presència de neu a la calçada. Es tracta de la carretera de Bagà fins al Coll de Pal, la de Cercs a Fígols, la de Castellar de N'Hug a la Molina i la de Berga a Rasos de Peguera. També calen cadenes en alguns trams del Port de la Bonaigua i a les carreteres que van de Vielha al Pla de Beret, d'Esterri d'Àneu a Alòs d'Isil i a la Peulla, de Llavorsí a Lladorre i de Tírvia a Alins.

Concretament a la BV-4024 des de Bagà fins al Coll de Pal, a la BV-4025 en ambdós sentits des de Cercs fins a Fígols, a la BV-4031 des de Castellar de N'Hug fins a la Molina, a la BV-4243 des de Berga fins a Rasos de Peguera, a la C-13 en ambdós sentits en el tram Llavorsí-Esterri d'Àneu, a la C-142b en ambdós sentits entre Baqueira i el Pla de Beret, a la C-147 en ambdós sentits entre Esterri d'Àneu i Alòs d'Isil, a la C-28 en ambdós sentits entre la Peulla i Esterri d'Àneu i també en ambdós sentits entre Vielha i Baqueira. També calen cadenes a la L-504 en ambdós sentits en el tram Llavorsí-Lladorre i a la L-510 en ambdós sentits en el tram Tírvia-Alins.

D'altra banda, el mal estat de les carreteres ha deixat a 18 nens del Pallars Jussà, que fan servir dues línies de transport escolar de la zona de la Terreta, sense poder anar a escola. Concretament, 11 nens d'Aulàs i Espluga Serra i 7 de Torre de Tamúrcia. Pel que fa a l'Alta Ribagorça no s'ha produït cap cancel·lació de línia i tant sols hi ha hagut algun retard per plaques de gel a la carretera. Els escolars de Senet i Iran han arribar amb un cert retard als centres. Al Pallars Sobirà i a la Val d'Aran totes les línies de transport escolar han funcionat correctament.