Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La nevada manté les complicacions a vies locals i allarga l'apagada analògica

La nevada manté les complicacions a vies locals i allarga l'apagada analògica

A nou carreteres de l'Alt Urgell i Cerdanya encara es recomana l'ús d'equipaments especials El Ministeri d'Indústria instal.larà dimarts a la Seu un punt informatiu de la TDT, que abans passa per Vielha, Solsona i Tremp
Nevada a Castellciutat (08.03.10)
11/03/2010 10:46

Tot i el retorn a la normalitat, aquest dijous encara s'arrosseguen algunes conseqüències de la nevada de dilluns. Per exemple, en el trànsit a carreteres locals i en l'apagada analògica prevista per aquests dies.

El Departament d'Interior ha informat avui que, a l'Alt Urgell i Cerdanya, encara hi ha nou carreteres locals on es recomana l'ús d'equipaments especials, per la presència de neu i gel a la calçada. Són l'LV-4001 a Ribera d’Urgellet, l'LV-4008 entre la Seu i Artedó, la LV-4051a Alàs i Cerc, l'LV-4052 Arsèguel, les vies LV-5118 i 5119 a Peramola; l'LP-4033 a Bellver, l'LV-4055 a Montellà i l'LV-4037 a Prullans.

Pel que fa a l'apagada analògica, el temporal ha alterat les previsions de la Secretaria de Telecomunicacions de la Generalitat, que per a l'Alt Pirineu i Aran havia anunciat el final del procés per aquest dimecres. A la Cerdanya, la implantació definitiva de la TDT s'ha anunciat per aquest dilluns vinent. A la Val d'Aran s'havia programat per aquest dimecres, però s'ha allargat deu dies, fins al dia 19. La mateixa data es farà l'apagada al Pallars Jussà.

A l'Alt Urgell, aquesta setmana encara és possible veure canals analògics en alguns nuclis, si bé en d'altres el senyal antic ja ha desaparegut definitivament.

Tot coincidint amb aquest procés, el Ministeri de Foment està oferint un punt informatiu itinerant, que aquest dimarts vinent serà a la Seu. El bus s'instal.larà a la plaça dels Oms. Prèviament, aquest servei ha estat a Vielha, aquest divendres serà a Solsona; i dilluns, a Tremp.