Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La Nit del Viatger ofereix un recorregut per una via mítica de les Dolomites

La Nit del Viatger ofereix un recorregut per una via mítica de les Dolomites

Joan Casòliva presenta aquest dijous el film ‘Per on es va? Dibona de la Cima Grande i Lavaredo’
Cartell de la Nit del Viatger - Casòliva
16/04/2008 18:03

El cicle La Nit del Viatger ofereix aquest dijous, a les deu de la nit, al Palau Cafè, la projecció de l’audiovisual ‘Per on es va? Dibona de la Cima Grande i Lavaredo’. El vídeo mostra l’escalada en una de les vies mítiques de les Dolomites. La presentació la farà Joan Casòliva.

El film projectarà l’aventura de tres amics que celebraven 30 anys de sortides a la muntanya. La via escollida per a trobar-se durant l’estiu de 2006 va ser la Dibona de la Cima Grande.

El guió, filmació i muntatge de la pel•lícula va anar a càrrec de l’Albert Esclusa. El resultat reflecteix la seva visió de la vida, així com el punt de vista del propi Joan Casòliva.

‘Per on es va?’ no és simplement un film de muntanya o escalada. “No té res a veure amb els documentals habituals, ja que s’aconsegueix muntar una fusió entre l’experiència personal, amb ullades cap a la infantesa i alhora als somnis d’adult. Una fusió entre la ficció i el documental que la converteix en alguna cosa que el públic la pot fer seva”, indiquen els organitzadors.

Recordem que La Nit del Viatger és una iniciativa del Servei d’Esports de l’Ajuntament de La Seu d’Urgell i Grifone, que compta amb la col•laboració de Palau Cafè i la Unió Excursionista Urgellenca (UEU).