Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La nova Escola de Pesca del Pallars Sobirà vol divulgar l'afició entre els infants

La nova Escola de Pesca del Pallars Sobirà vol divulgar l'afició entre els infants

El centre també té entre els seus objectius donar a conèixer els ecosistemes aquàtics. Està ubicat a les antigues escoles de Baro, al municipi de Soriguera
Classe de pesca per a infants (Foto: Escola de Pesca del Pallars)
02/05/2019 10:50

L'Escola de pesca del Pallars Sobirà, ubicada a les antigues escoles Baro, funciona a ple rendiment des del passat 16 de març. Durant aquest temps han passat un total de 23 nens per l'escola amb l'objectiu d'aprendre a pescar i conèixer els ecosistemes aquàtics.

Aquest centre es vol significar per potenciar la pesca sense mort a la comarca i amb aquest objectiu han programat activitats, totes gratuïtes, per als caps de setmana de la temporada de pesca. L'Escola també vol ser una eina per ajudar a la gent que fa temps que pesca a perfeccionar la tècnica. Meritxell Cases, tècnica del complex, ha explicat a l'ACN que entre els seus objectius "no tot és pescar" i que també s'estan preparant campanyes d'educació ambiental per valorar els sistemes aquàtics de la comarca.

Totes les activitats que organitza l'Escola són gratuïtes gràcies a un ajut que el Departament d'Agricultura va atorgar a l'Ajuntament de Soriguera. L'Ajuntament de Soriguera -municipi al qual pertany Baro- va apostar per aquest projecte amb la idea de recuperar la tradició d'aquest esport a la comarca i inculcar-lo als més menuts.