Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La nova llar d'infants de la Seu s'obrirà el 12 de gener

La nova llar d'infants de la Seu s'obrirà el 12 de gener

La regidoria d'Educació remarca que això permetrà cobrir totes les demandes de preinscripció L'Ajuntament obre un concurs per triar el nom de la guarderia municipal
Obres de la nova guarderia municipal
23/12/2008 16:16

La nova Llar d’infants del carrer Sant Ermengol s'obrirà el dia 12 de gener, segons ha comunicat l'Ajuntament de la Seu. Comptarà amb tres aules per als nens d’1 a 2 anys provinents de la Grandalla del Carrer Munturull, una aula per a nens d’1 a 2 anys que actualment estan al mòdul prefabricat i dues aules noves, una per a nens de 0 a 1 any i una altra que s’adaptarà a les necessitats del moment.

La regidora d’Educació, Mireia Alba, ha destacat la importància del procés participatiu en la tria del nom de la Llar d’Infants. Per Alba, "amb aquesta acció, la gent es farà seva la nova Llar". La responsable municipal d'ensenyament ha fet una crida a participar de la Jornada de Portes Obertes que es farà els dies 10 i 11 de gener, ja que "és una instal.lació pública, moderna i ben dotada que es bo que coneguin tots els urgellencs i no només les famílies que en seran usuàries".

Mireia Alba ha assenyalat, d’altra banda, que a partir de la posada en funcionament de la nova Llar no quedarà cap nen exclòs del període de preinscripció.

Paral.lelament, l'Ajuntament ha posat en marxa un concurs per triar el nom de la nova guarderia. Amb la voluntat d’arribar al màxim nombre de participants, divendres passat es van repartit butlletes de participació a totes les escoles de la Seu. Les butlletes també es poden trobar a l'Ajuntament i a la pàgina web www.laseu.cat.

Les propostes es recolliran a l’Oficina d'Atenció al Ciutadà durant aquestes Festes de Nadal, o assistint a la Jornada de portes obertes que tindrà lloc durant el cap de setmana dels dies 10 i 11 de gener, amb visites guiades dissabte a la tarda i diumenge al matí.