Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La Pobla de Segur sorteja 48 pisos públics de lloguer, però 22 resten vacants

La Pobla de Segur sorteja 48 pisos públics de lloguer, però 22 resten vacants

14/04/2009 18:09

L’empresa pública Adigsa ha sortejat aquest dimarts 26 pisos de lloguer amb protecció oficial al municipi de la Pobla de Segur. Han assistit a aquest sorteig el director del Servei Territorial d’Adigsa a Lleida, Lluís Claverol, i l’alcalde de la Pobla de Segur, Lluís Bellera.

Els pisos pertanyen a una promoció de 48 habitatges construïda per Nova Corporació Immobiliaria TR SL en uns terrenys que havien estat propietat del Consorci Urbanístic La Pobla-Renfe. Els pisos tenen 2 i 3 dormitoris i plaça d’aparcament vinculada. Per accedir-hi s’han presentat un total de 60 sol·licituds de les quals 26 han estat admeses i 34 han estat excloses per no reunir els requisits de la convocatòria. Per tant, quasi la meitat dels pisos, 22, han quedat encara vacants i ara s'obrirà una nova convocatòria.

Per accedir a aquesta promoció hi havia diverses reserves: 4 pisos per a persones amb mobilitat reduïda, 4 per a majors de 65 anys, 12 per a famílies afectades per remodelacions urbanístiques, 7 per a joves menors de 35 anys i la resta per a sol·licitants en general.