Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La Policia Municipal de la Seu rep formació sobre consum

La Policia Municipal de la Seu rep formació sobre consum

Els agents reben l'assessorament de l'Oficina d'Atenció al Consumidor de l'Alt Urgell, per conèixer els drets i deures dels ciutadans en aquest àmbit
Reunió entre la Policia Municipal i l'Oficina d'Atenció al Consumidor
28/03/2008 16:08

Agents de la Policia Municipal de la Seu d’Urgell han participat aquest matí en una sessió formativa en matèria de consum, que ha estat impartida per Sílvia Parramon, responsable de l’Oficina d’Atenció al Consumidor de l’Alt Urgell. La jornada, que s’ha desenvolupat a la seu del Consell Comarcal, ha permès els agents conèixer la normativa en vigor pel que fa als drets dels consumidors i els usuaris i, alhora el funcionament i les competències de la pròpia Oficina comarcal d’Atenció al Consumidor.

Amb la formació rebuda, els agents de la Policia Municipal, en tant que policia de proximitat, podran oferir una millor atenció als ciutadans que se’ls adrecin per qüestions relacionades amb el consum i, conseqüentment, informar-los dels canals a través dels quals poden presentar les seves reclamacions, queixes i denúncies.

La realització d’actuacions d’informació, formació i educació forma part del paquet de competències de Consum transferides per la Generalitat al Consell Comarcal de l’Alt Urgell i entre les quals també hi figuren la tramitació de reclamacions, la mediació, la realització de tasques d’inspecció i la presa de mostres de productes.

La sessió d’avui, que és continuació d’una altra realitzada amb anterioritat, s’emmarca en el conjunt d’accions de col•laboració i coordinació institucional entre l’Ajuntament de la Seu d’Urgell i el Consell Comarcal amb l’objectiu d’optimitzar la prestació de serveis als ciutadans.