Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La Policia Municipal i Trànsit porten l'educació viària als centres d'ESO de la Seu

La Policia Municipal i Trànsit porten l'educació viària als centres d'ESO de la Seu

Una empresa especialitzada ha ensenyat als alumnes com fer un bon ús de les motos Les pràctiques s’han complementat amb material didàctic
Educació viària a l'IES Joan Brudieu
03/04/2009 12:43

La Policia Municipal de la Seu d’Urgell ha dut a terme aquest dijous i divendres una campanya d’educació viària sobre la conducció de motocicletes. La iniciativa s’ha adreçat als estudiants de tercer d’Educació Secundària Obligatòria de l’IES Joan Brudieu i La Salle. Un total de 150 joves de la Seu i comarca han rebut formació a través de dos agents locals.

L’objectiu de les classes era informar i conscienciar els estudiants del risc que suposa circular amb moto sense tenir en compte una sèrie de consells i actituds de seguretat viària. Així, en un primer bloc s’ha aportat informació sobre aquesta qüestió. La segona hora ha servit perquè els nois i noies practiquessin amb scooters de 49 centímetres cúbics les recomanacions que han rebut dels formadors. N’ha parlat el sergent Antoni González, de la Policia Municial.

La Policia Municipal de la Seu ha comptat amb la col.laboració del Servei Català de Trànsit, que ha aportat els vehicles per dur a terme les classes pràctiques. L’ensenyament el fa una empresa especialitzada de Tarragona. Un dels seus monitors, Cristian Jané, creu que s’està millorant en la conscienciació dels joves.

La formació també s’ha complementat amb material divulgatiu en format de díptic amb informació i recomanacions de seguretat viària adreçada als motoristes.