Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La Policia Municipal inicia una campanya contra els amos 'incívics' de gossos

La Policia Municipal inicia una campanya contra els amos 'incívics' de gossos

Agents de paisà vigilaran les zones de la Seu més conflictives Les multes per no complir amb la normativa oscil.len entre el 30 i els 3.000 euros
11/11/2008 13:57

La Policia Municipal de la Seu ha iniciat aquesta setmana una campanya perquè els propietaris dels gossos els portin lligats i recullin els seus excrements del carrer. L’acció de vigilància es farà amb agents de paisà que passejaran per la ciutat i, de forma especial, per les zones més conflictives, com ara els parcs públics, el passeig Pasqual Ingla, la plaça Joan Sansa o bé el final del carrer de la Salle, on hi ha un mirador al riu Segre.

L’inspector de la Policia Municipal, Josep Martínez, ha indicat que la campanya té com a finalitat “controlar els amos 'incívics' de gossos, tot i que són una minoria”. Segons indica Martínez, “és molt difícil detectar aquestes persones vestits d’uniforme”.

Els controls de paisà es faran de manera regular d’un a dos dies a la setmana i en les hores punta, en col.laboració amb els veïns i les brigades de jardineria i de neteja.

Els agents localitzaran els infractors i se’ls sancionarà. Les multes per no complir amb la normativa a l’hora de tenir un gos oscil.len entre els 30 i els 6.000 euros, depenent de la gravetat de l’incompliment.