Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La producció pròpia del Brudieu porta a la Seu la Filharmonia de Cambra de Barcelona

La producció pròpia del Brudieu porta a la Seu la Filharmonia de Cambra de Barcelona

Al concert, sota la direcció de Josep M. Sauret, s'interpretarà obres de Bach, Mahler i Txaikovski La cita és aquest dimecres a 2/4 d'11 de la nit a la Sala Sant Domènec
Filharmonia de Barcelona
11/08/2009 16:29

La Sala de Sant Domènec acollirà aquest dimecres (22.30) el concert que oferirà l'Orquestra Filharmonia de Cambra de Barcelona dins del Festival Internacional de Música Joan Brudieu de la Seu d'Urgell, dirigida per Josep Maria Sauret, director artístic d'aquest certamen musical.

El concert, producció pròpia del Festival Brudieu, constarà de dues parts: a la primera, la Filharmonia de Cambra de Barcelona interpretarà el Concert per a flauta i orquestra de Carl Philipp Emanuel Bach, amb Gustau Villegas (premi El Primer Palau) com a solista. Seguirà l'Adagietto de la 5a Simfonia de Gustav Mahler, coneguda també per ser la banda sonora de la pel•lícula Mort a Venècia. A la segona part s'interpretarà la Serenata per a cordes de Txaikovski.

L'Orquestra Filharmonia de Cambra de Barcelona està constituïda pels principals solistes de les tres orquestres simfòniques de Catalunya (Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, Orquestra del gran Teatre del Liceu i Orquestra Simfònica del Vallès) i per destacats solistes del panorama musical, que donen forma a un projecte orquestral d'indiscutible professionalitat i nivell artístic.

El seu director titular és Josep Maria Sauret, responsable artístic del Festival Brudieu i un dels més destacats de la nova generació de directors d'orquestra catalans. Deixeble d'Albert Argudo al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona i guardonat amb el Premi d'Honor en Direcció d'Orquestra. L'any 2003 va conèixer Mariss Jansons, qui el va convidar a rebre el seu mestratge a la Symphonieorchester des Bayerischen Rundfunk, a Munic. L'orquestra està integrada per músics d'alt nivell, amb una llarga experiència.