Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La ribagorçana Rosa Maestro formarà part de l'executiva nacional d'ICV

La ribagorçana Rosa Maestro formarà part de l'executiva nacional d'ICV

27/11/2008 10:59

La ribagorçana Rosa Maestro ha estat inclosa a la nova Executiva Nacional d'ICV com a vocal del partit. La decisió es va prendre el passat cap de setmana a la IX Assemblea Nacional ecosocialista, celebrada a Sabadell. Maestro serà la representant de l'Alt Pirineu i Aran a l’òrgan de direcció. També Pau Planelles, coordinador de Joves d'Esquerra Verda (JEV) al Pirineu i responsable de Qüestió Nacional, formarà part del renovat Consell Nacional d'ICV.

La nova Executiva Nacional es reunirà per primer cop el proper dilluns, 1 de desembre, a la seu nacional del carrer Ciutat de Barcelona. Maestro, secretària d'Organització pirinenca des del mes passat, s’espera que hi aporti la visió política del conjunt de l'organització al Pirineu, “que incorpora clarament i de forma transversal la perspectiva de gènere en el seu dia a dia”.

A més a més, Rosa Maestro hi defensarà “valors com la mobilitat, una ramaderia ecològica, un creixement sostenible, un habitatge digne, el no als transgènics o la participació ciutadana”, tots aquests relacionats amb l'activitat municipal desenvolupada fins al moment al Pirineu.

L’Assemblea Nacional d'ICV d’aquest cap de setmana va comptar amb la presència d'una desena de delegats i delegades de l'organització territorial de l'Alt Pirineu i Aran.