Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La Ruta de les Formatgeries visita l'explotació agrària de Cal Rosill de Peramola

La Ruta de les Formatgeries visita l'explotació agrària de Cal Rosill de Peramola

L'activitat, organitzada per l'Espai Ermengol, es farà diumenge, a partir de les 10 del matí. Les inscripcions són obertes
Cal Rosill de Peramola
10/11/2017 08:15

La Ruta de les Formatgeries proposa aquest diumenge, 12 de novembre, una visita a l'explotació agrària de Cal Rosill de Peramola. Tal com és habitual, la visita començarà a les 10 del matí des de l'Espai Ermengol amb un recorregut per l'exposició permanent dedicada al formatge, seguit d'una degustació de productes de Cadí, de les DO de Formatge i Mantega de l'Alt Urgell i Cerdanya.

Cal Rosill és una explotació agrària productora de llet "de tota la vida" a Aguilar de Bassella, un nucli desaparegut sota el pantà de Rialb. Amb el Jaume al capdavant de l'explotació, es van fer socis de la Cooperativa Cadí als anys noranta. El 25 de desembre de 1999 van començar a treballar des de la nova granja de Peramola, on es van traslladar.

Cal Rosill és un exemple d'explotació agrària moderna i tecnificada i dirigida per persones compromeses en la salut de l'agricultura a la comarca i el país. Actualment s'hi munyen 80 vaques.

La inscripció té un preu de 2 euros per persona i es pot fer fins a les 14 hores d'aquest dissabte a Turisme Seu, al telèfon 973351511 o bé al correu reserves@turismeseu.com.