Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La Salle clou la Setmana Cultural

La Salle clou la Setmana Cultural

Els alumnes del centre educatiu de la Seu han ofert aquest dijous el festival “Fes realitat el teu somni” davant un miler de persones
Jocs Florals La Salle 2008
25/04/2008 13:30

El col.legi La Salle de la Seu d’Urgell ha celebrat des de dilluns, dia 21, i fins aquest divendres, dia 25, la seva Setmana Cultural. L’acte central de les activitats, que va aplegar més de 1000 persones, es va fer ahir dijous al vespre amb el festival “Fes Realitat el teu Somni”, per a les famílies i amics dels alumnes i dels membres de la comunitat educativa.

Els joves d’Educació Primària del centre escolar van oferir un repertori format per cançons, balls, contes i representacions. Els nois i noies de 2n van interpretar la cançó “Les notes musicals” i “El ball del Rogle”. Els de 5è van posar en escena el musical “Un matí a la piscina”, la representació “Jaume I el Conqueridor”. Així mateix, van sorprendre els assistents amb una adaptació del tema de moda: “Chiky Chikyi La Salle”. Pel que fa als de 1r curs, van presentar l’espectacle “Cassanova” i “Mamma Mia”, mentre que els de 3r van oferir “Els gripaus músics”. També van optar per la música popular catalana amb el “Ball de bastons”. Els més grans, els de 6è, van posar en escena “Grup de flautes”, i el musical “Michael Jackson 25 anys”.

Durant tota la setmana els estudiants del col.legi La Salle han dut a terme activitats vinculades amb la festivitat de Sant Jordi i la cultura catalana. Els del cicle infantil han visitat la biblioteca de Sant Agustí, han fet un llibre de rodolins del mes d’abril i un taller de manualitats, a més d’un taller en què han compartit el seu conte preferit amb els companys.

Els nois i noies de primària han fet un taller d’animació a la lectura, han participat en els Jocs Florals i han fet una cantada coral. Entre d’altres activitats també han protagonitzat un taller d’intercanvi de contes, i la lectura i representació de contes.

A l’Educació Secundària Obligatòria, els actes han consistit en l’adaptació del conte de “Los 3 cerditos”, la descripció d’un cavaller i la seva il.lustració, l’elaboració de punts de llibre, l’exposició de treballs i la creació de contes per a ésser representats als nens i nenes d’infantil i primària. Un altre dels tallers s’ha centrat en el tema “Aprenem a construir la democràcia”. Els alumnes de l’Aula d’Acollida han presentat els seus països a través de diversos murals.