Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La Salle de la Seu d'Urgell organitza la primera Trobada d'Antics Alumnes

La Salle de la Seu d'Urgell organitza la primera Trobada d'Antics Alumnes

L'acte se celebrarà el 12 de maig, com a cloenda de les festes anuals del col·legi urgellenc. La jornada inclourà un sopar i és obert a exalumnes de totes les promocions
Col·legi La Salle de la Seu d'Urgell
19/04/2018 11:05

El Col·legi La Salle de la Seu d'Urgell està preparant la primera Trobada d'Antics Alumnes, prevista per dissabte 12 de maig. La jornada vol reunir exalumnes de diferents promocions que han estudiat al centre urgellenc, amb l'objectiu que es pugui repetir en el futur.

Des de la direcció de La Salle han explicat que aquesta primera experiència vol servir de prova per saber com funciona i determinar amb quina periodicitat es pot repetir si s'escau, "tot rememorant vivències i compartint-ho amb aquelles persones amb qui hi van ser presents, de forma que a cada edició es pugui ampliar el nombre d'assistents". La data ha estat escollida pel fet que coincideix amb la cloenda de la setmana de les Festes de la Salle, i unirà el sopar de cloenda -organitzat per l'Ampa- amb el Sopar d'Antics Alumnes. Això permetrà que hi siguin presents tant els alumnes actuals com els exalumnes i el professorat.

El programa ja està definit i començarà a les 7 de la tarda amb una trobada al teatre de l'escola i una benvinguda als participants. Tot seguit hi haurà parlaments de de germans de La Salle, professors i directors que han passat per l'escola urgellenca. A partir d'1/4 de 9 del vespre, els assistents podran fer un recorregut lliure per l'escola per tornar-ne a visitar les instal·lacions. A les 9 es farà una foto de grup a les escales del pati; i tot seguit, a 2/4 de 10 de la nit, començarà el sopar, que es farà de peu al gimnàs de l'escola, amenitzat amb música. La cloenda, a la mitjanit, comptarà amb l'actuació dels Diables de l'Alt Urgell

Inscripció

El preu del sopar és de 10 euros per als adults i de 5€ per a infants. L'ingrés cal fer-lo prèviament a través del número de compte: ES45 2100 0018 1101 0429 5250. La data límit per fer el pagament, en el qual cal detallar el nom i cognoms, és el 4 de maig a les 12 del migdia. Per participar al sopar caldrà portar el resguard bancari, tot i que el pagament ja serveix de confirmació per a l'assistència.

Per als qui vinguin de fora i es vulguin allotjar durant la trobada, La Salle ofereix la possibilitat de fer-ho a l'alberg del col·legi. Es pot fer la reserva tot trucant al telèfon 973 353816.

D'altra banda, el centre ha fet una crida perquè els qui tinguin fotos antigues de valor de la seva època a l'escola les portin, ja que se'n farà una còpia digital aquell mateix dia per guardar-les i fer-ne un mural. També es poden enviar prèviament per correu electrònic.