Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La Salle La Seu participa en un nou projecte Erasmus+

La Salle La Seu participa en un nou projecte Erasmus+

Enguany el centre urgellenc fa intercanvis amb centres d'Àustria, Portugal i Romania. El programa també permet als alumnes l'opció de fer pràctiques en empreses de la resta de la UE
Erasmus+
29/01/2016 19:48

El Col·legi La Salle de la Seu d'Urgell participa novament aquest curs en el pla d'intercanvi d'estudiants Erasmus+. El curs 2013-2014 el centre urgellenc va obtenir la Carta Erasmus+.

La Salle està finalitzant Enguany es troba finalitzant un projecte K2 de cooperació amb altres països on s'han realitzat diverses trobades. La cloenda serà el proper mes de maig a Suceava (Romania) on hi assistiran dos professors i dos alumnes. La participació en aquest pla, l'objectiu del qual era un intercanvi de bones pràctiques en la simulació empresarial i l'emprenedoria, ha facilitat que 8 alumnes del cicle formatiu d'administratiu viatgessin, a banda de Romania a Àustria i a Porto (Portugal). Això els ha permès veure in situ com s'aplica la simulació empresarial. Les mobilitats han estat finançades per beca Erasmus+, minimitzant molt les despeses per part dels alumnes. El claustre de cicles formatius està tant satisfet amb l'experiència que ha decidit intentar, amb uns altres socis europeus, repetir l'experiència.

Dins els projectes europeus també s’hi pot trobar la mobilitat d'estudiants, per realitzar pràctiques en empreses dins de la UE. L’experiència com a centre ha estat molt positiva, sobretot per part de l'alumnat. Enguany hi ha 5 sol·licituds que optaran a beca. Si s’atorguen totes, significarà que cinc alumnes de cicles formatius (grau superior d'automoció o administració i finances) de l'escola marxaran l'estiu del 2017 a fer pràctiques en empreses estrangeres. Des de l'escola s’incentiva als alumnes a participar-hi ja que són oportunitats de créixer a nivell tant personal com professional.