Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La Salle La Seu recull prop de 1.300 euros amb l'Encesa Solidària

La Salle La Seu recull prop de 1.300 euros amb l'Encesa Solidària

El col·legi urgellenc destina aquesta aportació a un centre d'acollida d'infants en situació de risc a Romania. L'activitat s'ha dut a terme aquest dissabte passat
Encesa Solidària 2016
03/05/2016 12:55

El Col·legi La Salle de la Seu d'Urgell ha recollit prop de 1.300 euros amb l'Encesa Solidària, que han celebrat aquest dissabte passat als claustres de la Catedral. L'acte va reunir alumnes, pares, docents i veïns per recaptar fons per al projecte amb el qual col·labora el centre urgellenc, que és el d'una llar d'acollida d'infants en situació de risc a Iasi (Romania).

La directora de La Salle, Anna Sansa, ha agraït la col·laboració de tothom i ha valorat especialment la implicació que mostren els estudiants en aquest acte anual, que complementa la formació que s'ofereix a l'escola pel que fa als valors. L'Encesa consisteix en la formació d'un mural amb llantions. Cada participant fa una aportació econòmica a canvi d'encendre cadascuna de les llums.

Els diners recaptats es destinen al projecte que La Salle té a Romania, i que consisteix en el suport i acollida de joves i adolescents derivats pels serveis socials. L'objectiu és ajudar-los per poder assistir a l'escola, tenir allotjament i alimentar-se, entre d'altres necessitats bàsiques, per tal que es pugui reinserir socialment.