Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La Salle organitza a la Seu d'Urgell la 4a Jornada Pedagògica del Joc al Pirineu

La Salle organitza a la Seu d'Urgell la 4a Jornada Pedagògica del Joc al Pirineu

L'edició d'enguany, el 7 de març vinent, estarà dedicada al poder del rol a l'aula. L'activitat coincideix amb el Festival del Joc
Jornada Pedagògica del Joc al Pirineu
27/02/2020 12:25

En el marc del Festival del Joc del Pirineu, el Col·legi La Salle de la Seu d'Urgell organitza la 4a Jornada Pedagògica del Joc al Pirineu. L'activitat tindrà lloc dissabte vinent 7 de març a les instal·lacions del centre educatiu urgellenc.

Des de fa temps, La Salle La Seu ha destacat per impulsar el 'Projecte Joc', que integra l'aprenentatge en joc i la gamificació en les diferents etapes, des d’infantil a Cicles Formatius, passant per Primària i ESO. El tema central d'enguany és el poder del rol a l'aula. Professors que utilitzen el rol a les seves classes compartiran les seves experiències i donaran indicacions bàsiques per tenir una primera impressió de com es pot aplicar en el dia a dia de l'ensenyament.

Aquesta quarta edició comptarà amb la presència destacada de Pepe Pedraz, especialista en l'estudi, disseny i divulgació d'experiències basades en jocs, que oferirà un interessant taller per als assistents. 

La Jornada del Joc té el suport de la Universitat de Lleida (Institut de Ciències de l'Educació) i tots els participants rebran un certificat de formació de 15 hores.