Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La Seu acollirà el primer Campus de Psicoteràpia Constructivista

La Seu acollirà el primer Campus de Psicoteràpia Constructivista

El nou congrés, obert a tothom, vol aprofundir en temàtiques com ara teràpia familiar, treball en dol, mindfulness i intel·ligència emocional Les ponències tindran lloc els dies 22 i 23 d'agost a la Sala de la Immaculada
Campus de Psicoteràpia Constructivista 2014 - Cartell
12/08/2014 09:01

Els propers dies 22 i 23 d’agost, la Seu d’Urgell serà l'indret escollit per acollir el primer Campus de Psicoteràpia Constructivista, un congrés de psicologia que pretén convertir-se en un referent de la psicoteràpia a nivell estatal, tot acollint els joves professionals d’aquesta especialitat.

Segons expliquen els promotors, "davant un moment tant de canvis socials com de la concepció de la psicoteràpia com una eina vàlida a l'hora de fer front als problemes vitals, el congrés estarà obert a tothom qui vulgui conèixer com es treballa des de la psicologia a l’hora d’acompanyar i ajudar a les persones en moments difícils".

En el campus, que tindrà lloc a la Sala de la Immaculada destaquen ponències enfocades a temes com ara el divorci i famílies reconstituïdes, el treball en dol, la teràpia familiar, el mindfulness, la intel·ligència emocional, la hipnosi clínica, la biodansa i el treball amb pacients oncològics, entre d’altres.

També destaquen el taller de teràpia narrativa que durà a terme el president de l’Associació Espanyola de Teràpia Narrativa, Carlos Chimpén; i el taller de pràctiques col·laboratives i dialògiques del psicòleg valencià Josep Seguí.

El campus està avalat per personalitats del món de la psicologia que en conformen el comitè d’honor, com ara els doctors Robert Neimeyer -major expert mundial en dol, Manel Villegas, Guillem Feixas, Lluis Botella i Luis Ángel Saúl.

L’organització va a càrrec del Servei d’Acció Psicològica de la Seu i una comissió d’estudiants del Màster en Teràpia Cognitiu- Social de la Universitat de Barcelona. L’assistència al congrés és gratuïta, per a obtenir el diploma d’assistència d’ASEPCO cal inscriure’s a traves del blog campuspsicoterapiaconstructivista.blogspot.com.