Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La Seu actualitza les dades de mercat dels operadors de telefonia mòbil

La Seu actualitza les dades de mercat dels operadors de telefonia mòbil

Telefónica té una quota del 41,8% a la ciutat, seguida de Vodafone (29,4%), Orange (20,1%) i Yoigo (3,9%) La validació de les xifres és necessària per fixar les taxes que les companyies han de pagar al consistori
'Smart phone'
28/02/2012 12:21

El ple de l'Ajuntament de la Seu ha aprovat per unanimitat l'actualització de dades de la quota de mercat que tenen actualment al municipi els principals operadors de telefonia mòbil. 

La validació d'aquestes xifres era necessària per tal de poder requerir les companyies a pagar les corresponents ordenances que cobren tots els consistoris per l'ocupació de l'espai públic. Uns tributs que fins ara l'Ajuntament ha tingut problemes per cobrar a causa dels recursos que presenten les empreses. L'últim l'havia presentat Telefónica. Per tot plegat, s'ha verificat les quotes per tal de defensar legalment la mesura.

El tràmit també ha servit per poder conèixer públicament com es reparteix actualment el pastís del mercat telefònic a la Seu. Concretament, al tancament del 2011, Telefónica té una quota de mercat del 41,8%; Vodafone, del 29,4% Orange, del 20,1%; i Yoigo, del 3,9%. La resta, el 4,8%, correspon a d'altres companyies.

D'acord amb aquestes proporcions, Telefónica haurà de pagar prop de 22.500 €; Vodafone, 15.800; Orange, 10.800; i Yoigo, prop de 2.100.