Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La Seu acull el sisè Workshop Pirineus

La Seu acull el sisè Workshop Pirineus

La trobada professional, adreçada als mercats d’Alemanya, Suïssa i Àustria, tindrà lloc a l’hotel El Castell Els turoperadors visitaran també els recursos turístics de l'Alt Urgell
Guies turístiques de l'Alt Urgell
26/10/2009 14:09

El pròxim divendres, 30 d’octubre, a l’hotel El Castell de la Seu d’Urgell se celebrarà el 6è Workshop de turisme dels Pirineus, organitzat per la marca turística Pirineus.

Aquest any 2009 és dedicat exclusivament als mercats d’Alemanya, Suïssa i Àustria. Durant tota una jornada, els empresaris turístics dels Pirineus tindran l’oportunitat de mantenir reunions de treball amb els agents turístics estrangers invitats que poden facilitar la comercialització en el seu país dels diferents productes turístics dels Pirineus. En concret, seran 30 turoperadors alemanys, suïssos i austríacs que establiran relacions comercials amb les 56 empreses turístiques inscrites de les diferents comarques dels Pirineus.

Prèviament, els dies 28 i 29 d’octubre els turoperadors faran un viatge de coneixement dels recursos turístics de la comarca de l’Alt Urgell. També organitzat per la marca turística Pirineus, el dia 29 al mateix hotel El Castell tindrà lloc una sessió de formació adreçada als empresaris catalans que participen al workshop sobre Web 2.0 i Turisme.

La marca turística Pirineus és impulsada per Turisme de Catalunya, el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Torisme Val d’Aran, el Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya i el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida.