Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La Seu acull la festa del Premi Sambori de la demarcació Pirineus

La Seu acull la festa del Premi Sambori de la demarcació Pirineus

El lliurament de guardons es farà aquest divendres, a les 7 de la tarda, a la Sala de la Immaculada. El certamen, organitzat per Òmnium Cultural, ha comptat amb la participació de centres educatius d'arreu del Pirineu
Festa del Premi Sambori de la demarcació Pirineus
15/03/2019 12:52

La Sala de la Immaculada de la Seu d'Urgell acollirà aquest divendres, 15 de març, a les 19 hores, la festa del Premi Sambori de la demarcació Pirineus, en la que s’entregaran els premis als alumnes guardonats de la 13a edició del certamen literari.

El guardó, organitzat per Òmnium Cultural, està dirigit als alumnes de primària, secundària i batxillerat dels Països Catalans i té com a objectiu promoure la participació en un projecte comú i difondre l’ús del català dins de l’àmbit escolar, "tot incentivant la imaginació, la creativitat i els valors pedagògics que es treballen en cadascun dels centres".

La participació en el Premi Sambori ha augmentat any rere any i en l’edició passada es va arribar als 130.000 alumnes, una xifra que el converteix en el premi literari escolar amb més participació d’Europa. A la demarcació Pirineus hi prenen part centres de l'Alt Urgell, Andorra, la Cerdanya, el Pallars Jussà, el Pallars Sobirà, l'Alta Ribagorça i la Val d’Aran.

El lliurament de premis comptarà amb la presència de Montserrat Gimeno, una de les impulsores de la iniciativa literària a Catalunya.