Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La Seu amplia les places d'esport infantil per a l'estiu

La Seu amplia les places d'esport infantil per a l'estiu

Bona part de l’oferta disponible ja s’havia cobert el primer dia d’inscripcions
16/06/2007 11:55

Un total de 205 nens i joves podran prendre part de l'EsportEstiu i dels Esports de Raqueta de la Seu d'Urgell durant els pròxims mesos de juliol i agost, després que des de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell s'hagi ampliat el nombre de places que en un principi s'ofertaven. D'aquesta manera, s'ha volgut donar una solució positiva per a tots aquells infants i joves que van quedar en llista d'espera davant l'allau de sol•licituds presentades durant la primera jornada d'inscripcions a les activitats esportives estiuenques.

El tinent d'alcalde d'Esports, Lluís Biosca, explica que 'davant la gran demanda de la majoria de les activitats esportives s'han buscat monitors per al mes d'agost i alhora hem ampliat el nombre places per donar cabuda a totes les sol•licituds rebudes'. Buisca ha afegit que 'això demostra la bona salut de l'esport a la nostra ciutat'.

El dia 4 passat, primer dia de les inscripcions per poder participar aquest estiu en les activitats esportives, ja es van omplir les vuitanta places disponibles que s'oferien per participar en els Esports de Raqueta, així com la major part de les places de l'EsportEstiu.

Així doncs, a l'EsportEstiu (juliol) hi prendran part 44 nens i joves a la primera quinzena de juliol i 43 a la segona, mentre que els Esports de Raqueta (juliol i agost) hi participaran 24 i 23 nens i joves a la primera quinzena i segona quinzena del mes de juliol, respectivament, 30 a la primera del mes d'agost i 41 a la segona.

Per divendres vinent, a les vuit del vespre, s'ha organitzat des del Servei Municipal d'Esports una reunió informativa, que tindrà lloc a la sala d'actes de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, adreçada a totes les famílies, on s'explicarà el programa de cadascuna de les activitats esportives que realitzaran els nens i joves aquest estiu