Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La Seu commemora el Dia de la Dona 2012

La Seu commemora el Dia de la Dona 2012

RàdioSeu ha emès una tertúlia sobre la jornada i a la nit se celebrarà un sopar Èxit de la xerrada sobre noves tecnologies, que ha omplert aquest dimecres la sala d'actes del Centre Cívic El Passeig
Dia de la Dona - Xerrada noves tecnologies
08/03/2012 13:03

El tret de sortida al Dia de la Dona de la Seu s'ha donat aquest dimecres amb la celebració d'una xerrada-col.loqui sobre les noves tecnologies al Pirineu, en què hi van assistir la dinamitzadora del Punt Òmnia, Ester Collado; Gemma Coll, representant de l'empresa Formes; i el cap de Pediatria del Sant Hospital, Jordi Fàbrega. La presentació va anar a càrrec de la tinent d'alcalde d'Atenció a les Persones, Anna Vives.

Els ponents van explicar la seva experiència personal i professional en l'àmbit de les TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació). En aquest sentit, Ester Collado, premiada recentment com a millor dinamitzadora de telecentres d'Europa, va repassar l'accés progressiu de les dones al món virtual i en va destacar "les ganes d'aprendre". Així mateix, es va referir a la importància d'aprofitar els avantatges que ofereixen les noves tecnologies.

Per la seva banda, l'empresària urgellenca Gemma Coll va parlar del present i el futur del teletreball, especialment en zones com el Pirineu. També va remarcar la importància del comerç electrònic i l'augment de la confiança en internet a l'hora de promocionar-se. Coll va finalitzar la seva intervenció reivindicant millores en l'accés a la banda ampla al Pirineu i més formació i suport a través de l'administració.

La xerrada la va cloure el pediatra Jordi Fàbrega, que va posar sobre la taula el concepte Comunicació 2.0 i va exposar la seva relació amb les xarxes socials. Fàbrega va animar tothom a aprofitar els nous sistemes de comunicació, tot i que també va reconèixer que cal gestionar amb eficàcia l'accés a les noves tecnologies perquè no interfereixin en la vida personal.

Una jornada 'inclusiva'

La tinent d'alcalde d'Atenció a les Persones, Anna Vives, va agrair ahir  la participació dels ponents en la xerrada, i va destacar la voluntat "inclusiva i participativa" dels actes programats per a la commemoració del Dia de la Dona a la Seu. Vives va apel.lar a la lluita contra les desigualtats que encara existeixen, sempre comptant amb la col.laboració dels homes.