Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La Seu convoca els ajuts per als clubs esportius

La Seu convoca els ajuts per als clubs esportius

El regidor d'esports, Lluís Biosca, confirma l'increment anual del 25% d'aquestes subvencions fins al final de la legislatura
Equip La Seu FC
16/04/2008 18:16

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de La Seu d'Urgell ha aprovat aquesta setmana la convocatòria d'ajuts i subvencions destinats als clubs i entitats esportives de la nostra ciutat per aquest any 2008.

La regidoria d’Esports del consistori urgellenc ha incrementat aquesta partida pressupostària per l’augment del número de clubs esportius en actiu a la capital urgellenca, ja que en els darrers tres anys s'han creat a la ciutat quatre noves entitats. D’altra banda, els ajuts s’han reforçat atès el compromís adquirit per l'actual equip de govern d’apujar la subvenció un 25% cada any fins a final de mandat, amb l’objectiu de doblar en quatre anys la quantitat econòmica que les entitats reben actualment.

En aquest sentit, el regidor d'Esports, Lluís Biosca, ha manifestat que l'atorgament dels ajuts i subvencions "anirà sempre vinculat a la puntuació que cadascun dels clubs esportius obtingui per la seva activitat". Biosca ha afegit que "d'aquesta manera, l'Ajuntament de La Seu dóna suport per tal que els clubs esportius puguin seguir oferint el servei de qualitat que donen".

Des del Servei Municipal d'Esports ja s'ha notificat a tots els clubs esportius urgellencs d'aquests ajuts i subvencions. D'altra banda, les associacions que hi estiguin interessades han de lliurar la seva instància a l'Oficina d'Atenció Ciutadana abans del 17 de maig. Per a més informació cal dirigir-se al Servei Municipal d'Esports de l'Ajuntament de La Seu d'Urgell, trucant al telèfon 973 350 010, extensió 811.