Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La Seu convoca places de monitors per a l'Esportestiu i la piscina municipal

La Seu convoca places de monitors per a l'Esportestiu i la piscina municipal

Les bases i les instàncies es poden trobar a la web municipal
Piscina Municipal de la Seu
01/04/2008 16:10

El Servei d’Esports de l’Ajuntament de La Seu d’Urgell ha convocat diversos llocs de treball per cobrir les places de monitors del casal esportiu del pròxim estiu, així com també per seleccionar personal dedicat a la piscina municipal durant la temporada estival.

Concretament es convoquen quatre places de monitor/monitora per a l’Esportestiu i quatre places més per a les estades de raqueta. El contracte per a l’EsportEstiu serà del 30 de juny al 25 de juliol, mentre que per les estades de raqueta el contracte anirà del 30 de juny al 22 d’agost.

Els aspirants hauran de presentar les seves instàncies al registre de l’Ajuntament de La Seu. Hi haurà un model oficial d'instància que es facilitarà a les oficines municipals. El termini per a presentar la documentació per als aspirants a monitor o monitora a l’EsportEstiu i a les estades de raqueta, s'ha previst fins el dia 9 de maig, en horari d’obertura de l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament urgellenc.

Places per a la piscina municipal

Pel que fa a les places que es convoquen per cobrir diversos llocs de treball a la piscina municipal, del 21 de juny fins al 7 de setembre, es tracta de dos auxiliars per a la taquilla, dos auxiliars de socorrista i dos socorristes.

El termini de presentació d’instàncies per aquestes places és fins el dia 16 de maig. La documentació caldrà presentar-la al registre del Consistori urgellenc en horari d’obertura de l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC).

Tots els aspirants han de tenir 18 anys complerts, disposar del títol d’EGB o equivalent, i haver obtingut el nivell B de català. Els aspirants que no el tinguin hauran de passar una prova de nivell similar.

Les bases per totes aquestes convocatòries es poden trobar a la web municipal. A pàgina web del consistori també s’hi podran descarregar les instàncies.