Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La Seu crea una borsa per compartir cotxe

La Seu crea una borsa per compartir cotxe

El servei s'adreça sobretot als veïns que van a treballar a Andorra o a estudiar a Barcelona i Lleida. Els usuaris es podran posar en contacte pel web http://laseu.compartir.org
La carretera N-260, a la rotonda d'Andorra
21/12/2007 15:29

Les regidories de Mobilitat, Joventut i Medi Ambient de l’Ajuntament de La Seu d’Urgell posen a disposició dels urgellencs el projecte ‘Compartir Cotxe’. El servei vol aconseguir un ús més racional del vehicle privat, tot posant en contacte gent que pot compartir el cotxe a l’hora de fer un viatge.

Durant la presentació, el regidor de Mobilitat, Albert Batalla, ha destacat que és un projecte que l’Ajuntament de La Seu preparava des de la legislatura passada. Batalla assenyala que “aquest servei és una alternativa al transport públic a les nostres comarques i alhora permet un estalvi econòmic i de temps als seus usuaris”.

Per la seva part, la regidora de Joventut i Medi Ambient, Mireia Pellicer, explicat que es vol donar servei especialment al gran nombre de treballadors que cada dia es desplacen cap a Andorra, com també als estudiants alturgellencs que han d’anar cap a Barcelona o a Lleida, “tenint en compte mesures de sostenibilitat en la mobilitat”.

El projecte ‘Compartir Cotxe’ es coordina des del web http://laseu.compartir.org, on cal registrar-se com a usuari. També s'hi pot accedir des d'un vincle al web de l'Ajuntament (www.laseu.cat). S’hi poden trobar aplicatius ja predeterminats com són anar a treballar, anar a la universitat, anar de viatge, cercar companys de viatge, afegir viatge, anar a d'altres destinacions i cercar viatges.

Aquest projecte té com a objectius facilitar una alternativa en els desplaçaments en base a la sostenibilitat, disminuir la contaminació i el consum energètic produït pels vehicles privats i millorar la utilització de l’espai públic.