Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La Seu d’Urgell i Castellciutat engeguen el nou curs escolar amb tota normalitat

La Seu d’Urgell i Castellciutat engeguen el nou curs escolar amb tota normalitat

En aquest nou curs han iniciat la seva escolarització a P3 un total de 124 nens i nenes. Els instituts Joan Brudieu i La Valira enceten dijous les classes
Aula de l'Escola Albert Vives (Foto: Ajuntament de la Seu)
12/09/2017 13:55

Els centres educatius de la Seu d'Urgell i Castellciutat han iniciat aquest dimarts, 12 de setembre, el nou curs escolar 2017-2018 amb tota normalitat. La regidora d'Ensenyament de l’Ajuntament urgellenc, Sílvia Iscla, ha desitjat "un bon curs a tota la comunitat educativa" i ha animat tots els alumnes i famílies "a gaudir d'una etapa plena d’aprenentatges".

Cal remarcar que de moment han obert les seves portes els centres d’educació infantil i primària, mentre que els instituts Joan Brudieu i La Valira encetaran les classes el pròxim dijous, 14 de setembre. Sí que han començat el curs els estudiants d’ESO del Col·legi La Salle.

Pel que fa al conjunt d'escoles de la ciutat, en relació amb el segon cicle d'educació infantil i primària, l'Escola Albert Vives té matriculats un total de 392 alumnes, mentre que l'Escola Pau Claris en té 321. A l'Escola La Valira hi cursaran els seus estudis 105 nens i nenes, i a l'Escola Castell-ciutat, un total de 21. Al Col·legi La Salle hi estudiaran 384 joves, pel que fa al cicle d'infantil i primària; i 209 alumnes a l'ESO. La Llar d'infants Xics La Salle té enguany un total de 72 nens i nenes.

D'altra banda, l'Institut Joan Brudieu tindrà a l'ESO un total de 352 alumnes i 223 estudiants a batxillerat. Per la seva banda, l’Institut La Valira compta amb 132 alumnes (60 a primer, 30 a segon i 42 a tercer).

En aquest nou curs escolar han iniciat la seva escolarització a P3 un total de 124 nens i nenes de la Seu i Castellciutat. Respecte a la Llar d'infants municipal Els Minairons, tindrà enguany 93 nens i nenes.