Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La Seu d’Urgell normalitza els enterraments civils

La Seu d’Urgell normalitza els enterraments civils

L'objectiu és que les famílies urgellenques puguin triar aquest tipus de cerimònia funerària amb totes les garanties i serveis necessaris
Comissió de treball per a enterraments civils (Foto: Ajuntament de la Seu)
12/09/2017 18:00

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha millorat el protocol per als enterraments civils, a petició d’una comissió ciutadana. La normalització d'aquest tipus de cerimònia ha estat possible gràcies a la mediació del consistori urgellenc entre aquest grup ciutadà i les empreses de serveis funeraris del municipi.

L'acord contempla un protocol conjunt que inclou els recursos i la logística per garantir els enterraments civils amb tots els serveis necessaris. El document recull, entre d’altres qüestions, que l’Ajuntament de la Seu posa a disposició dels ciutadans tant la sala de la Immaculada com la sala de Sant Domènec. En aquest sentit, cal recordar que el ple municipal va aprovar un canvi de l’ordenança per reduir els costos d’ús d'ambdues sales.   

La comissió que ha promogut el protocol per als enterraments civils a la nostra ciutat l'han integrada Amadeu Gallart, Rosa Castellví, Jordi Mas, Jesús Carrascal, Emili Viñals, Lluís Pallarès, Ermengol Puig, Jordi Escudé i Josep Maria Molina.