Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La Seu d’Urgell recull prop de 7.000 euros en les activitats a favor de La Marató de TV3

La Seu d’Urgell recull prop de 7.000 euros en les activitats a favor de La Marató de TV3

El quinto de les associacions de dones va recaptar 2.680 euros. A la xifra final s'hi afegiran d'altres propostes com ara el Concert de Reis de la Coral Signum
21/12/2017 18:25

El gruix de les activitats organitzades a la Seu d’Urgell per recaptar fons per la 26a edició de La Marató de TV3 han obtingut un total de 6.864,65 euros, que aniran destinats a la lluita contra les malalties infeccioses. La xifra no és definitiva perquè encara resten algunes propostes solidàries com la celebració del Concert de Reis, a càrrec de la Coral Signum a la catedral de la Seu d’Urgell.

En xifres, de la trentena d’activitats organitzades en benefici de La Marató de TV3  cal destacar: el quinto popular a càrrec de l’Associació Urgellenca de Dones i l’Associació de Dones i Confraresses, que ha obtingut 2.680 euros; i el berenar popular a l’Esplai de la Gent Gran, que ha recollit 735 euros.

També hi ressalten d'altres activitats solidàries com el concert de Nadal de l’Orquestra de Cambra Cadí, que ha recaptat 514,60 euros; el concert de la Nova Companyia Instrumental, amb 436,95 euros, i la xocolatada amb coca de l’Associació Urgellenca de Dones i l’Associació de Dones i Confraresses, que ha recollit 357 euros.

 

  • La Marató 2017 a la Seu d'Urgell
  • Recaptació de les activitats a favor de La Marató a la Seu