Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La Seu d’Urgell reedita les tres Flors d’Honor de Viles Florides

La Seu d’Urgell reedita les tres Flors d’Honor de Viles Florides

El guardó l'ha recollit aquest diumenge el cap del Servei Municipal de Parcs i Jardins, Carles Martín, en la gala Flors d’Honor 2019 celebrada a Lloret de Mar
Lliurament de les flors d'honor de Viles Florides (Foto: Viles Florides)
30/10/2019 14:45

El jurat especialitzat de Viles Florides ha tornat a distingir la Seu d’Urgell amb tres Flors d’Honor per la seva tasca en la millora de l’espai verd urbà. El guardó l'ha recollit aquest diumenge el cap del Servei Municipal de Parcs i Jardins, Carles Martín, en una gala celebrada a Lloret de Mar, i presidida per la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, Teresa Jordà.

La Seu d’Urgell ha estat un dels 53 municipis reconeguts amb tres Flors d’Honor. Enguany, només 13 municipis han obtingut la màxima distinció que s'atorga, quatre Flors d’Honor, mentre que 57 han sumat dues Flors d’Honor i 10 n'han rebut una de sola.

En la gala de lliurament dels reconeixements s’ha estrenat enguany un nou premi, la Flor d’Or, per distingir el municipi que millor ha treballat el verd urbà durant el darrer any. En aquesta ocasió, el guardó se l'ha endut la localitat d’Olot, a la Garrotxa. Per la seva banda, Teià, al Maresme, ha aconseguit el premi a la millor rotonda. 

Un total de 135 municipis s'han sumat en aquesta edició al moviment Viles Florides que promou la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) per reconèixer la tasca dels ajuntaments en la transformació dels espais públics a través de l’enjardinament i la millora dels espais verds.

Puntuacions de tots els municipis que han rebut Flors d'Honor