Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La Seu dóna plaça al 100% dels nens preinscrits a les llars d'infants municipals

La Seu dóna plaça al 100% dels nens preinscrits a les llars d'infants municipals

Durant el pròxim curs 2009-2010, un total de 179 alumnes assistiran a les llars d'infants municipals Els Minairons i La Grandalla.
17/07/2009 14:32

Per al pròxim curs escolar 2009-2010, l'Ajuntament de la Seu d'Urgell oferirà plaça al 100% dels nens i nenes preinscrits a les llars d'infants municipals Els Minairons i La Grandalla. Així, un total de 179 infants assistiran als dos centres públics d'educació de 0 a 3 anys.

“El consistori urgellenc aconsegueix el seu objectiu donant cabuda a tots els nens i nenes que s’han preinscrit a les nostres llars d’infants municipals, i aquest és un fet molt important”, ha afirmat que la regidora d'Educació de l'Ajuntament de la seu, Mireia Alba. La regidora també ha afegit al respecte que “des del Servei d'Educació s'aposta per seguir oferint una educació de 0 a 3 anys de qualitat”.

Mireia Alba també ha volgut ressaltar que La Seu és un dels pocs municipis que per aquest curs escolar 2009-2010 cobrirà, en la seva totalitat, la demanda de places en el primer cicle de l’educació infantil, de 0 a 3 anys.

Amb números, les dues llars d'infants municipals albergaran un total de 179 nens i nenes distribuïts de la següent manera: 80 places amb 6 aules el centre La Grandalla i 99 places amb 6 aules el centre Els Minairons.

Per etapes d'edat, la llar d'infants La Grandalla, situada al carrer Capdevila, ofereix 1 aula de P0, 4 aules de P1 i 1 aula de P2. Pel que fa a la llar d'infants Els Minairons, situada al carrer Sant Ermengol, acull 3 aules de P1 i 3 aules de P2.

D'altra banda, el Servei d'Educació segueix mantenint obert una llista d'espera durant el curs per les noves sol•licituds que es podran cobrir quan quedin vacants.

  • Llar d'Infants Els Minairons
  • Llar d'Infants 'La Grandalla'