Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La Seu d'Urgell rep un ajut per a la redacció d'un Pla de Dinamització Econòmica

La Seu d'Urgell rep un ajut per a la redacció d'un Pla de Dinamització Econòmica

El Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida ha atorgat 60.000 euros a 7 municipis de la demarcació de menys de 20.000 habitants. També se'n beneficiaran Sort, Espot, Lladorre, Gavet de la Conca, Les i Balaguer
Ajuntament de la Seu
25/08/2020 19:45

El Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida va resoldre el passat 13 d'agost la convocatòria per a l’atorgament de subvencions per a la redacció de plans de dinamització econòmica per part d’ajuntaments de la demarcació de Lleida. Entre els municipis pirinencs que se'n beneficiaran hi ha la Seu d'Urgell, Sort, Espot, Lladorre, Gavet de la Conca i Les, a més de Balaguer.

L’objectiu de la convocatòria és que municipis de menys de 20.000 habitants puguin redactar els seus Plans de Dinamització Econòmica locals, per dotar-se d’un model econòmic competitiu mitjançant l’establiment d’unes línies d’actuació i mesures concretes dins del seu àmbit territorial.

En aquesta convocatòria de subvenció, dotada amb 60.000 €, hi han participat 19 municipis. La inversió prevista és de 110.754,80 €, essent el volum total de subvenció concedida de 59.421,16 €.