Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La Seu d'Urgell se suma a La Marató de TV3 amb un cap de setmana d'activitats

La Seu d'Urgell se suma a La Marató de TV3 amb un cap de setmana d'activitats

Com a novetat, la jornada central de diumenge al matí serà a la plaça de Joan Sansa. Rifes, taules informatives, tallers i activitats esportives i culturals, entre les diverses propostes per col·laborar enguany amb la recerca de les malalties minoritàries
La Marató 2019
13/12/2019 11:10

La Seu d'Urgell se suma un any més a La Marató de TV3 amb un ampli programa d'activitats al llarg d'aquest dissabte i diumenge. La principal novetat d'enguany és la majoria d'activitats de diumenge al matí seran en un nou emplaçament: la plaça de Joan Sansa.

Una de les principals accions dels darrers anys a la Seu, la rifa organitzada per la plantilla de la Fundació Sant Hospital, ja ha posat les butlletes a disposició de tothom qui hi vulgui participar. Aquesta proposta és possible gràcies a la col·laboració d'un gran nombre d'empreses i comerços locals. Els regals es poden veure exposats a l'aparador del número 66 del carrer Major i s'hi pot aconseguir premis a l'instant.

Aquest dissabte ja hi haurà diverses activitats impulsades per entitats i empreses de la Seu, tot i que la jornada central serà novament diumenge. Al llarg del matí i el migdia, a la plaça de Joan Sansa hi haurà taules informatives, tallers, venda de llibres i joguines de segona mà i, com a novetat, una Calderada Solidària impulsada per la Confraria de Sant Antoni Abat. A la tarda hi ha previstos el quinto de les associacions de dones i un berenar a l'esplai de la Gent Gran. La Marató d'enguany està dedicada a les malalties minoritàries.

Programa del cap de setmana

DISSABTE 14 DE DESEMBRE

Rifa solidària pro Marató de TV3, a càrrec de la Fundació Sant Hospital. Al carrer Major, 66. Premis a l’instant.

Matinal d’activitats pro Marató TV3 al Centre Esportiu Esquitx. Portes obertes. Activitats dirigides. Al finalitzar es farà un vermut. De 10h a 14h. Donatiu 3€.

Cercavila i ballada de gegants i grallers, amb l'Associació de Geganters de la Seu d’Urgell. Al mercat i els carrers de la ciutat. Durant tot el matí.

Jornada solidària pro Marató TV3 a Urban Sport La Seu Padel & Fitness. A les 10 h, BodyPump. A les 11 h, BodyCombat. A les 12h, Spinning.

Llums màgics pro Marató TV3. Activitats infantils, tallers, funky kids i berenar solidari. A la plaça del Codina, a les 17h. A càrrec de Veïns Plaça Codina.

Festival de patinatge pro Marató de TV3, a càrrec del CHPA Cadí-La Seu, a les 18h . Al poliesportiu.

   

DIUMENGE 15 DE DESEMBRE AL MATÍ

Partits d'Hoquei pro Marató de TV3, durant tot el dia al poliesportiu. A càrrec del CHPA Cadí-La Seu.

Campionat de petanca pro Marató de TV3. A les pistes municipals de Petanca a les 10 h, a càrrec del Club de Petanca La Seu.

Jornada central

De les 10 h a les 14 h, a la plaça Joan Sansa:

Venda de llibres i joguines de segona mà: AMPA la Salle.

Parada informativa: Associació contra el Càncer.

Parada informativa: Fibrolleida Alt Urgell.

Fes-te diable per la Marató: Grup de Diables de l'Alt Urgell.

Puja al cotxe de la Policia Municipal.

Observació solar: Agrupació Astronòmica de La Seu d’Urgell (AASU).

Venda de productes típics del Marroc: Comunitat Musulmana.

Calderada solidària Pro Marató. A partir de les 13 h. Venda de tiquets el mateix matí. Hi haurà taules a la plaça per poder menjar i tambés es podrà endur (caldrà portar recipient). Preu de la ració: 5€. A càrrec de la Confraria de Sant Antoni Abat.

De les 11 h a les 12 h. Funky Dance per a infants de 7 a 12 anys, a càrrec de Kathy Gallego, Urban Sport La Seu.

De les 12 h a les 13 h. Masterclass de Zumba, a càrrec de Marta Buchaca, Urban Sport La Seu.

De les 13 h a les 14 h. Ballada de Sardanes (cd): Amics de la Sardana.

DIUMENGE 15 DE DESEMBRE A LA TARDA

Quinto popular pro Marató. Al gimnàs del Col·legi La Salle, organitzat per l’Associació Urgellenca de Dones i l’Associació de Dones i Confraresses. A les 17 h.

Berenar popular a l’Esplai de la Gent Gran, a càrrec de l’Esplai de la Gent Gran. Pa amb tomàquet, pernil, vi i ball amb el Duo Làser. A les 17 h. Preu 5€

 

ORGANITZAT PER:

-       AJUNTAMENT DE LA SEU D’URGELL, FUNDACIÓ SANT HOSPITAL, ESPLAI DE LA GENT GRAN, ASSOCIACIÓ URGELLENCA DE DONES. ASSOCIACIÓ DE DONES I CONFRARESSES DE L’ALT URGELL, AMPA LA SALLE, CLUB PETANCA LA SEU, POLICIA MUNICIPAL, ASSOCIACIÓ DE GEGANTERS I GRALLERS DE LA SEU D’ URGELL, ASSOCIACIÓ DE DIABLES DE LA SEU D’URGELL, AMICS DE LA SARDANA, CHPA CADÍ-LASEU, ASSOCIACIÓ CONTRA EL CÀNCER, NÒRDIC WALKING PIRINEUS, AGRUPACIÓ ASTRONÒMICA DE LA SEU D’URGELL (AASU),   CENTRE ESPORTIU ESQUITX, CORAL SIGNUM, ASSOCIACIÓ FIBROLLEIDA ALT URGELL, BAR DANDY,      COMUNITAT MUSULMANA DE LA SEU, ORQUESTRA DE CAMBRA CADÍ, VEÏNS PLAÇA DEL CAMP DEL CODINA,     CONFRARIA DE SANT ANTONI ABAT, URBAN SPORT LA SEU, PADEL CLUB & FITNESS

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:

-       RÀDIOSEU, LES MESURES-GOPRINTERS CARLIN, FORMES, MAFRISEU, ESTABLIMENTS I EMPRESES DE LA SEU D’URGELL, COL·LEGI LA SALLE, CREU ROJA. MANCOMUNITAT D’ESCOMBRARIES DE L’URGELLET