Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La Seu es consolida com a destí per a autocaravanes

La Seu es consolida com a destí per a autocaravanes

L'aparcament de Doctor Peiró registra uns set estacionaments diaris i de mitjana s'hi estan dues nits. Els usuaris valoren la proximitat al centre, que els permet visitar la ciutat i fer compres
Aparcament d'autocaravanes de la Seu d'Urgell
12/01/2018 17:43

Un total de 2.912 autocaravanes s’han instal·lat durant el 2017 a la zona d’aparcament que ofereix la Seu d'Urgell per a aquest tipus de vehicles turístics, al camp de terra de l'aparcament Doctor Peiró. La ciutat es consolida així com a punt de parada dels caravanistes al Pirineu.

De gener a desembre de 2017, la mitjana de nits que han fet els usuaris d’aquests vehicles ha estat de dues, mentre que la mitjana del nombre d’autocaravanes diàries que s’instal·len en l’àrea ha estat de 7. Aquestes xifres ha comportat un impacte econòmic positiu pel conjunt de la ciutat, que l'Ajuntament xifra en 210.000 euros.

Una altra dada rellevant és que el perfil dels usuaris de les autocaravanes és familiar. També predominen parelles de jubilats o prejubilats. Pel que fa a la procedència, la majoria són de l’Estat espanyol (40%), seguits dels que vénen de França (20%) i d’Alemanya (6%).

El què més valoren els aficionats a l'autocaravaning que visiten la Seu d’Urgell és la ubicació d’aquesta zona d’aparcament. Un dels atractius que en destaquen és que és a tocar del centre històric i comercial de la ciutat, fet que els permet visitar-la i fer compres, i alhora es presenta com un espai segur per aparcar el seu vehicle.