Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La Seu fa un reconeixement públic als mestres i professors jubilats durant el curs passat

La Seu fa un reconeixement públic als mestres i professors jubilats durant el curs passat

Durant l'acte també s'ha fet un reconeixement als voluntaris del Pla Educatiu d'Entorn Batalla ha agraït la feina feta per gaudir "d'una societat més cohesionada"
30/06/2014 17:26

La Sala d'Actes de l'Ajuntament de la Seu ha acollit aquest dilluns un petit acte d'homenatge als mestres i professors que s'han jubilat en acabar el curs 2012-2013 o a inicis del curs 2013-2014. Els ensenyants han rebut de mans de l'alcalde de la ciutat, Albert Batalla, un obsequi en reconeixement a la tasca educativa duta a terme al llarg de la seva vida professional.

Els mestres i professors que s'han jubilat recentment han estat Josep Hurtado, de l'Institut Joan Brudieu; Pepita Coma, Maria Jesús Romero, Jaume Caelles, Pilar Martí i Neus Benavent, del Col·legi La Salle; i Vicenç Ripoll, Francesc Puigdemasa, Carme Bellet i Montse Esclusa, de l'Escola Albert Vives.

Batalla ha agraït la feina de mestres i professors, i ha subratllat la seva importància perquè la ciutat gaudeixi "d'una societat més cohesionada”.

Per la seva part, Jordi Martin, regidor d'Ensenyament de l'Ajuntament de la Seu, també ha donat les gràcies als docents acabats de jubilar "per transmetre coneixements a les noves generacions" i els ha encoratjat a seguir fent-ho des d'una altra perspectiva, és a dir, com a voluntaris del Pla Educatiu d'Entorn de la Seu d'Urgell.

Reconeixement voluntaris del Pla Educatiu d'Entorn

Precisament, l'acte s'ha clos amb el lliurament de diplomes als voluntaris del Pla Educatiu d'Entorn (PEE) de la Seu d'Urgell que han participat en les diferents activitats realitzades al llarg del curs 2013-2014.

Aquest reconeixement, també presidit per Albert Batalla, ha comptat amb la presència de l'inspector-coordinador a l'Alt Pirineu i Aran del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Joan Valldaura, i de la regidora de la Gent Gran de l'Ajuntament urgellenc, Montserrat Bonet, juntament amb el regidor d'Ensenyament Jordi Martin.

La majoria dels voluntaris han estat persones jubilades que han dedicat el seu temps de manera altruista per portar a terme activitats intergeneracionals. Al respecte, la regidora de la Gent Gran, Montserrat Bonet, ha remarcat que “aquestes activitats enriqueixen molt la nostra ciutat, ja que per una part les persones grans aporten experiència i coneixements, i alhora s'enriqueixen amb el coneixement de noves tecnologies”.

També han rebut la seva distinció diferents professionals com els Mossos d'Esquadra, Pediatria dels Pirineus, el Punt Òmnia, l'Escola de Pares, entre d'altres, els quals han participat en diferents activitats en l'Escola de Pares.

  • Pla Educatiu Entorn - Homenatge mestres i professors 2014
  • Pla Educatiu Entorn - Homenatge voluntaris 2014