Sou a: Inici / Notícies / La Seu FC, a un punt del liderat de Quarta Catalana

La Seu FC, a un punt del liderat de Quarta Catalana

Victòries de l'equip urgellenc amb La Fuliola (1-0), de l'Organyà amb el Cervera (2-1) i de l'Oliana a Rialp (1-4). El partit Nargó-Barbens, suspès a l'últim minut. El Castellciutat perd davant el líder del seu grup, el Pippo Solsona (1-4)

La Seu FC 2016-2017
14/11/2016 11:40

La Seu FC ja és a un punt del liderat de Quarta Catalana, després de derrotar La Fuliola per la mínima (1-0), amb un gol de Colell al minut 28. Després d'haver jugat set partits, l'equip urgellenc suma 16 punts, un menys que el Torregrossa, que ocupa la primera posició.

Al mateix grup, el partit Coll de Nargó-Barbens va quedar suspès quan estava a punt de finalitzar, en uns últims minuts moguts. El Nargó guanyava per 3-2, amb tres gols de Pujol, però els visitants, tercers classificats, van fer dos gols consecutius als minuts 88 i 89 que l'equip nargoní va protestar, moment en el qual l'àrbitre va decidir aturar el joc. El Nargó té de moment 6 punts.

Aquesta jornada també jugava a casa l'Organyà, que ha aconseguit una valuosa victòria davant del Cervera (2-1). Robert Vila va avançar en dues ocasions els ganxos, als minuts 16 i 63. L'àrbitre va expulsar Albert Vila, però els locals van aconseguir assegurar el triomf. L'Organyà ocupa ara el dotzè lloc de Segona Catalana, amb 13 punts. El Solsona es manté líder amb 28 punts.

A Tercera, l'Oliana també ha tingut una bona jornada amb una còmoda victòria al camp del cuer, el Rialp (1-4), amb tres gols de Denis Puig i un d'Oriol Espuga. Això situa el club arlequinat en onzena posició, amb 11 punts. Un altre equip pirinenc, el Tremp, destaca a la classificació com a líder invicte amb 25 punts.

Pel que fa al futbol sala, dissabte el Castellciutat va perdre a casa contra el líder de la Divisió d'Honor Catalana, el Pippo Solsona (1-4). Els solsonins ja havien sentenciat al minut 25. Peña va fer el gol de l'honor al minut 35. El Castellciutat és ara dotzè de la Divisió d'Honor Catalana, amb 3 punts.