Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La Seu FC estrena una nova etapa amb el relleu a la directiva

La Seu FC estrena una nova etapa amb el relleu a la directiva

Gregori Salmerón és el nou president d'una junta que inclou jugadors, exjugadors i aficionats. El club urgellenc ha anunciat les primeres renovacions per a la temporada 2018-2019
Nova junta directiva de La Seu FC
02/07/2018 19:54

La Seu Futbol Club ha començat a treballar en una nova etapa, marcada pel relleu a la junta directiva, que s'ha presentat aquesta setmana passada i ha formalitzat la inscripció de l'equip a la Federació Catalana per a la temporada 2018-2019, en què seguirà jugant a Tercera Catalana. 

Gregori Salmerón és el nou president de l'entitat urgellenca, que des d'ara estarà encapçalada per una junta que també incorpora jugadors, exjugadors, socis i aficionats. Salmerón substitueix Jordi Grau Cano, que ha presidit el club els darrers anys. Fèlix Gómez s'estrenarà com a vicepresident després d'haver tancat la seva trajectòria com a entrenador, per la qual ha estat homenatjat aquest mes passat per part de la Federació. Miquel Sánchez exercirà de tresorer, i Àlex Obiols serà el secretari. Completen l'organigrama institucional, com a vocals, Andreu Grau, Ermengol Colell, Jordi Sánchez, Marc Ticó, Aleix del Águila, Jordi Santacruz i Pere Olm.

Paral·lelament, La Seu FC ja ha anunciat algunes renovacions per a la nova temporada, com ara la del capità, Ermengol Colell, i de Marc Ticó, que complirà la tercera temporada a l'equip. També continuaran Albert Alart -el més veterà de la plantilla- i Àngel Cobo, un altre dels puntals del bloc urgellenc.

D'altra banda, l'entitat ha reactivat la seva presència a la xarxa social Twitter, on havia restat inactiva els darrers anys, alhora que segueix informant de l'actualitat del club des de Facebook.