Sou a: Inici / Notícies / La Seu FC, líder en solitari del seu grup amb la golejada davant del Tornabous (5-0)

L'Oliana és quart després de cedir el segon lloc al Butsènit, amb qui ha perdut a casa (1-3). Al Torneig de Segona Catalana, l'Organyà debuta amb derrota a Linyola (3-1)

La Seu FC, al Camp Municipal d'Alàs i Cerc (@fclaseu)
29/03/2021 10:40

La Seu FC s'ha situat com a líder en solitari del grup 15 de Tercera Catalana després de golejar (5-0) el Tornabous en el seu primer partit com a local aquests darrers mesos. Tot i que divendres l'Ajuntament de la Seu va aixecar el tancament provisional d'equipaments esportius, en millorar les dades de la COVID-19, finalment aquest partit es va jugar al Camp Municipal d'Alàs i Cerc perquè ja s'havia previst la disputa en aquest emplaçament, que gestiona la Federació Andorrana de Futbol.

El conjunt urgellenc ja va obrir la llauna al minut 10, mitjançant Anderson Cayuela, i a la mitja part ja guanyava per 3-0, amb un gol d'Arnau Sabarich (31') i un altre d'Anderson (43'). Als últims minuts (86' i 89') Ruben Peña va rematar la feina amb dues dianes més. El matx va estar marcat també pel retorn del capità de l'equip, Ermengol Colell, que no havia pogut jugar aquests darrers dos anys. El triomf permet a La Seu FC sumar 10 punts, quan s'han disputat tan sols quatre jornades. Per sota hi ha el Butsènit, amb 8 punts, i el Golmés, amb 7.

De la seva part, el CE Oliana és quart, també amb 7 punts, després d'haver perdut a casa amb el Butsènit (1-3). Els noguerencs ja havien fet dos gols a la mitja part i van sentenciar amb un tercer gol al minut 51. Pels olianesos va marcar Josep Pujantell al 64, però els locals ja no van poder remuntar.

Pel que fa al Torneig de Segona Catalana, el CF Organyà ha debutat amb derrota al camp del Linyola (3-1). Tot i que els ganxos es van avançar al minut 37, mitjançant Ivo Markovic, els del Pla d'Urgell van capgirar el marcador a la segona part. Amb aquest resultat, el Linyola és el primer líder del grup 11, format per 8 equips que disputaran la competició a una sola volta. El primer partit de l'Organyà com a local serà la setmana vinent, el dia 11 d'abril contra l'Artesa de Segre.