Sou a: Inici / Notícies / La Seu FC, nou líder de Quarta Catalana gràcies al triomf a Barbens (1-2)

La Seu FC, nou líder de Quarta Catalana gràcies al triomf a Barbens (1-2)

Ara hi ha un triple empat entre ambdós equips i el Torregrossa, mentre que el Nargó ha guanyat a Ribera d'Ondara (0-2). Quarta victòria consecutiva del Castellciutat a Valls (3-4) i derrotes de l'Organyà amb el Balàfia (0-2) i de l'Oliana amb el Torà (1-2)

La Seu FC 2016-2017
20/02/2017 11:00

La Seu FC s'ha situat com a nou líder del grup 22 de Quarta Catalana, gràcies al triomf aconseguit aquest diumenge (1-2) al camp del Barbens, que ara baixa a la tercera posició. De fet, quan resten només cinc jornades, ara mateix hi ha un triple empat al capdavant de la classificació entre La Seu, Torregrossa i Barbens, tots tres amb 36 punts. Tot i això, cal matisar que al Barbens només li manca 4 partits per jugar, mentre que el conjunt urgellenc encara n'ha de disputar 5; i el Torregrossa, 6.

En el matx disputat al Pla d'Urgell, La Seu va aconseguir remuntar a la segona part l'avantatge inicial dels locals al minut 17, mitjançant els gols d'Ermengol Colell al minut 62 i de David Carrión al 80. Sis jugadors de cada equip van veure targeta i un defensa del Barbens va ser expulsat per doble amonestació, en un matx molt disputat. Al mateix grup, el Coll de Nargó també va guanyar, dissabte a Ribera d'Ondada (0-2), amb gols de Jaume Pujol, i ara és novè amb 10 punts.

La jornada també ha estat satisfactòria, en futbol sala, per al Castellciutat, que dissabte va vèncer a la pista del Futsal Valls (3-4), amb gols d'Aleix del Águila (2), Lluís Girau i Javier Esteban. Amb quatre triomfs consecutius, el conjunt groc segueix remuntant a la Divisió d'Honor Catalana i ara veu més possible la permanència, atès que és desè amb 18 punts i ja té quatre equips per sota, amb un coixí d'almenys sis punts de distància.

Tornant al futbol, l'Organyà ha perdut aquest diumenge a casa contra el Balàfia (0-2). Una derrota "inesperada i merescuda", segons han explicat des del club, que va arribar a la segona part amb els gols marcats pels lleidatans als minuts 48 i 63. L'equip ganxo és dotzè de Segona Catalana amb 22 punts, a dos dels llocs de descens.

De la seva part, l'Oliana també es manté a la part baixa del seu grup, a Tercera Catalana, després de perdre amb el Torà (1-2). Tot i el gol marcat per Vila, els de la Segarra es van avançar en dues ocasions a la primera part i el marcador ja no es va moure. Els olianesos, amb 18 punts, són catorzens sobre un total de disset equips.