Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La Seu FC podria no inscriure's en competició la temporada 2015-2016

La Seu FC podria no inscriure's en competició la temporada 2015-2016

El club urgellenc veu difícil la continuïtat per la manca de jugadors i tècnics que es comprometin amb l'equip. L'entitat confirmarà la decisió final en un termini de quinze dies
30/06/2015 10:15

La participació de La Seu FC en competició per a la temporada 2015-2016, a Tercera Catalana, no està assegurada. Així ho ha comunicat el president de l'entitat, Jordi Grau Cano, en l'assemblea general que s'ha celebrat aquest dilluns al vespre.

A dia d'avui, el club no té garantit el nombre suficient de jugadors ni tampoc els membres del cos tècnic necessaris per formar un equip i, sobretot, perquè es comprometin a jugar durant tota la temporada. La Seu FC s'inscriurà a la lliga aquest dimarts, últim dia permès per la Federació Catalana, però Jordi Grau Cano ha assegurat a RàdioSeu que ara per ara no veu "gens clar" que la Seu tingui futbol de categoria sènior aquest curs vinent. La causa principal, la manca d'efectius.

Per això, des del club s'ha fet una última crida a jugadors o tècnics que estiguin interessats a formar part de l'equip. El termini que s'han marcat és de 15 dies. En cas contrari, La Seu FC no jugarà; i l'any que vulgui tornar a la competició, ho haurà de fer des de l'última categoria, la Quarta Catalana.

Pel que fa a l'àmbit econòmic, La Seu FC ha tancat la temporada 2014-2015 amb un dèficit de 2.000 euros. Tot i això, des de la junta es considera que és un deute assumible i que els comptes estan equilibrats.