Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Notícies / La Seu FC s'acomiadarà de Quarta Catalana amb un segon lloc final

La Seu FC s'acomiadarà de Quarta Catalana amb un segon lloc final

La derrota a Torregrossa (2-1) confirma els garriguencs com a campions de grup, i el Nargó clou la temporada golejant el Sant Guim (8-0). Empat de l'Organyà a Alcarràs (1-1) i derrotes del Castellciutat a Solsona (2-1) de l'Oliana a Verdú (4-2)
La Seu FC 2016-2017
03/04/2017 14:25

La Seu FC completarà la temporada de retorn a la competició amb una segona posició final al grup 22 de Quarta Catalana. L'equip urgellenc ha perdut aquest diumenge (2-1) amb el líder, el Torregrossa, que d'aquesta manera ja s'ha proclamat matemàticament campió de grup. Tot i que ambdós equips encara tenen un partit pendent de jugar (aquest dissabte vinent), els de les Garrigues ja sumen 49 punts, quatre més que La Seu, que en té 45 i que ara fa dues setmanes ja va aconseguir l'objectiu principal de la temporada: l'ascens a Tercera.

A Torregrossa, els locals es van avançar al minut 18 i Colell va empatar al 53, però Iglesias va tornar a marcar pels locals al cap de tretze minuts. La Seu FC s'acomiadarà de l'afició amb el partit ajornat contra la Vilanovenca, programat per aquest proper dia 8 a les 4 de la tarda. De la seva part, el Coll de Nargó ja s'ha acomiadat i ho ha fet amb una golejada al Sant Guim (8-0), amb quatre gols de Jaume Pujol i dos de David Ponte. També van marcar Triviño i Codina. En espera dels partits ajornats, el Nargó completa la lliga en vuitè lloc, amb 17 punts.

A Segona Catalana, l'Organyà ha fet una nova passa cap a la permanència amb l'empat (1-1) al camp de l'Alcarràs. Robert Vila va neutralitzar al minut 31 el gol inicial dels locals. El club ganxo és novè amb 35 punts, precisament per sota de l'Alcarràs, que en té 42.

A Tercera, l'Oliana ha perdut contra el penúltim classificat, el Verdú-Vall del Corb (4-2). Espuga va marcar al primer minut però els locals van reaccionar de forma contundent, amb quatre gols en poc més de vint minuts. Novament Espuga va escurçar distàncies al minut 70. El conjunt arlequinat és catorzè amb 23 punts, just per damunt de la zona de descens, a set jornades del final.

També ha perdut, en futbol sala, el Castellciutat, que va plantar cara al líder de la Divisió d'Honor Catalana, el Pippo Solsona. Els alturgellencs van tenir fins a quatre ocasions de gol que van anar al pal. Als primers minuts, Jordi Sánchez va igualar el primer gol dels solsonins, que s'acabarien imposant (2-1) amb un altra diana al minut 27. Tot i la derrota, el Castellciutat ocupa l'onzena posició, amb 19 punts, i encara té tres equips per sota a la classificació.