Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Notícies / La Seu FC s'emporta el derbi comarcal amb l'Oliana (2-1)

La Seu FC s'emporta el derbi comarcal amb l'Oliana (2-1)

L'equip urgellenc va remuntar als últims minuts el gol inicial dels olianesos. El triomf manté l'equip blau com a líder de grup a Tercera Catalana, amb 13 punts
La Seu FC-CE Oliana (Foto: @fclaseu)
06/04/2021 11:45

La Seu FC s'ha emportat l'únic derbi comarcal d'aquesta temporada, en vèncer (2-1) aquest dissabte passat en el duel amb el CE Oliana. El matx, a més a més, va suposar el retorn del club urgellenc en partit oficial al Camp Municipal Emili Vicente, un fet que no es produïa des de feia ja sis mesos a causa de les successives restriccions, vinculades a la pandèmia, que han afectat l'esport amateur català.

L'enfrontament no es va decidir fins als últims minuts, després que es va arribar a la mitja part amb el marcador a zero. Gilbert Reig va avançar l'Oliana al minut 55, però a la recta final La Seu va dur a terme una emocionant remuntada en només tres minuts: Carles Valls va empatar al 79, en transformar un penal, i Marc Ferreira va marcar el gol decisiu al 82. Tot i que el partit va ser molt disputat, l'àrbitre només va haver de mostrar quatre targetes grogues: una pels locals i tres pels visitants.

Aquest resultat consolida La Seu FC com a líder provisional del grup 15 de Tercera Catalana, amb 13 punts després de cinc partits jugats. En segon lloc s'ha situat el Pardinyes, amb 9 punts, seguit de Solsona i Butsènit, amb 8 cadascun. L'Oliana és 8è amb 7 punts, empatat amb cinc equips més entre els quals hi ha l'Andorra B, que ara és 5è després de derrotar el Bellcairenc (3-0).