Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Notícies / La Seu FC treu un punt del partit recuperat a Guissona (1-1)

La Seu FC treu un punt del partit recuperat a Guissona (1-1)

Aquest dissabte a la tarda, l'equip urgellenc rebrà el cuer de Tercera, el Tornabous. Derrotes de l'Organyà amb el Castellserà (0-3) i del Coll de Nargó a Bell-lloc (4-0)
La Seu FC 2017-2018
02/11/2017 11:55

La Seu FC ha tret un punt del desplaçament a Guissona, on aquest dimecres ha recuperat el partit que havia quedat ajornat l'1 d'octubre passat, corresponent a la 5a jornada. Albert Alart va avançar els urgellencs al minut 6, però al quart d'hora de la segona part el Guissona B va aconseguir l'empat (1-1), que acabaria sent definitiu. Amb les nou primeres jornades completades, La Seu ocupa el 4t lloc de Tercera Catalana, amb 18 punts. L'Oliana és 12è, amb 9 punts.

Aquest dia de Tots Sants també ha recuperat un partit ajornat el CF Organyà, que va perdre a casa amb el Castellserà (0-3), amb un 'hat-trick' del davanter visitant Joan Sala. Això deixa el conjunt ganxo en 15a posició de Segona Catalana, amb 9 punts. També ha perdut, a Quarta, el Coll de Nargó, que va encaixar un 4-0 al camp del Bell-lloc Athletic. Els nargonins es queden a la 8a posició del seu grup, amb 10 punts.