Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La Seu habilita una aula d'estudi per a la selectivitat

La Seu habilita una aula d'estudi per a la selectivitat

La podran utilitzar els alumnes de segon curs de batxillerat
L'Escorxador
16/05/2008 16:00

El pròxim dilluns, 19 de maig, es posarà en marxa una aula d’estudi temporal amb l’objectiu que els estudiants de segon curs de batxillerat disposin d’un espai per poder preparar-se les proves de selectivitat. Aquesta iniciativa sorgeix del Pla Educatiu d’Entorn i La Seu Jove.

L'aula d’estudi temporal quedarà instal·lada a la sala de vidre del centre cívic L’Escorxador, del 19 de maig fins l’11 de juny. L'horari d'utilització, de dilluns a divendres, serà de les sis de la tarda i fins a mitja nit. Els dissabtes i els diumenges estarà oberta de les nou del matí a les dues del migdia, i de les quatre de la tarda a les deu de la nit.

L’aula comptarà amb un monitor responsable que vetllarà per mantenir un bon clima d’estudi i de concentració entre els alumnes que en facin ús.

Recordem que les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) del curs 2007-2008 pels alumnes de batxillerat de les comarques pirinenques de l’Alt Urgell, Cerdanya i Pallars se celebraran els dies 10, 11 i 12 de juny al centre cultural Les Monges de La Seu d’Urgell.