Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La Seu i Oliana commemoren el Dia Mundial sense Tabac

La Seu i Oliana commemoren el Dia Mundial sense Tabac

Durant dilluns i dimarts hi haurà xerrades, punts informatius i activitats esportives La jornada vol conscienciar sobre els riscos de les cigarretes
Hospital de la Seu d'Urgell
27/05/2011 16:54

El Servei de Salut de l'Oficina Jove de l'Alt Urgell i la Comissió sense Fum de la Fundació Sant Hospital organitzen, dilluns i dimarts vinent, activitats relacionades amb el Dia Mundial sense Tabac.

El dia 30, a les 5 de la tarda, a l'Escorxador hi haurà una xerrada seguida d'un taller de construcció d'un cigarro gegant. Dimarts, De les 10 del matí a les 5 de la tarda hi haurà una taula informativa a la plaça Soldevila, davant del centre cívic El Passeig. A les 9 de la nit, des del mateix punt, es farà una marxa nocturna  fins Alàs. Els participants hauran de portar llanterna o un frontal de llum. Les inscripcions són gratuïtes i s'han de fer a l'Oficina Jove de l'Alt Urgell o a l'Hospital de la Seu. Tots els participants obtindran un obsequi.

Oliana

A Oliana, l'àrea d'esports de l'Ajuntament organitza sessions d'aeròbic, taekwondo, spinning i ioga al pavelló Francesc Betriu d'Oliana. Hi haurà obsequis per als participants.

La diada vol conscienciar dels riscos del tabac a la població en general i especialment als joves, si bé aquest és un col.lectiu on el consum està baixant en comparació amb generacions anteriors. Un altre objectiu és ajudar aquells que vulguin deixar l'hàbit.