Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La Seu instal.la el primer punt digital d'informació turística

La Seu instal.la el primer punt digital d'informació turística

Una pantalla tàctil explica la història, patrimoni, rutes, allotjaments, restaurants, comerços i activitats de la ciutat i de la comarca Es pot consultar en català, castellà, anglès i francès
Tòtem d'informació turística
27/10/2008 16:44

La Seu d'Urgell ha posat en funcionament un punt d'informació turística -un tòtem- a la porta de la sala de Sant Domènec, que ofereix a través d'una pantalla tàctil informació i fotografies sobre la història, el patrimoni cultural, mapes, parcs naturals, rutes per fer excursions, allotjaments, restaurants, comerços, entre d'altres serveis i activitats turístiques.

Tota aquesta informació s'ofereix en quatre idiomes (català, castellà, anglès i francès), la qual es va actualitzant de manera telemàtica, via internet. També s'hi pot trobar informació del dia, com ara saber quina farmàcia està de guàrdia, la meteorologia del dia, el trànsit i imatges en directe de La Seu a través de les càmeres web camp instal•lades al Passeig Joan Brudieu i al Parc Olímpic del Segre.

El regidor de Turisme de la Seu d'Urgell, Miquel Caminal, explica que “amb aquest tòtem, tant els ciutadans de la Seu com els visitants disposen d'una eina fàcil situada en un lloc cèntric, a tocar de la Catedral i de l'Ajuntament, amb l'objectiu que tothom tingui accés directe sobre informació d'interès turístic de la Seu i de tota la comarca”. Caminal ha afirmat que més endavant, si aquest nou punt d'informació turística té èxit, se'n col•locarà un altre a la porta de l'Oficina de Turisme.

La instal•lació s'ha dut a terme a través del projecte de cooperació interterritorial mitjançant la iniciativa comunitària Leader Plus.