Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La Seu organitza un curs de monitors en activitats de lleure infantil i juvenil

La Seu organitza un curs de monitors en activitats de lleure infantil i juvenil

El seminari tindrà lloc al Centre Cívic l'Escorxador, i es realitzarà els dies 1,2, 8, 9, 15, 17, 18, 19, 20, 29 i 30 de març
L'Escorxador
22/02/2008 11:32

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, amb el suport de l'Escola Forca, ha organitzat un curs de monitor-cap d'unitat d'activitats de lleure infantil i juvenil que s'adreça a totes aquelles persones majors de 18 anys que treballin o tinguin alguna experiència en centres i activitats de lleure. Fer el curs permet accedir al diploma de monitor d'activitats de lleure infantil i juvenil, que atorga la Secretaria General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

El curs, que tindrà lloc al centre cívic l'Escorxador, es realitzarà els dies 1,2, 8, 9, 15, 17, 18, 19, 20, 29 i 30 de març, de dos quarts de deu del matí a les dues del migdia i de dos quarts de quatre a les vuit del vespre, els dissabtes, i de dos quarts de deu del amtí a les dues del migdia els diumenges. El preu de la inscripció és de 150 euros.

El curs de monitor o monitora-caps d'unitat consta de 275 hores que es distribueixen en tres blocs clarament diferenciats. El primer bloc compren una etapa lectiva amb una durada mínima de 100 hores. Un segon bloc que correspon a una etapa de pràctiques amb una durada mínima de 150 hores sota la supervisió d'un director de lleure titulat. I el tercer bloc es tracta d'un treball personal que es porta a terme al llarg del període de pràctiques mitjançant la supervisió i certificació d'un director de lleure titulat, a mode de tutoria i amb una durada mínima de 25 hores.

L'assistència del 90% d'hores de la part lectiva i la presentació de la memòria de pràctiques, certificada per un director titulat, són els criteris que es fan servir per avaluar a l'alumnat d'aquest curs de monitor-cap d'unitat d'activitats de lleure infantil i juvenil.