Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La Seu organitza un taller de fotografia de flora

La Seu organitza un taller de fotografia de flora

Els interessats poden fer la inscripció avui i demà a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament urgellenc El curs, indicat per a persones interessades en millorar la seva tècnica fotogràfica, el dirigeix Òscar Domínguez
Flors de primavera
10/06/2010 12:35

L'Escola Municipal d'Art de la Seu d'Urgell ha organitzat per demà divendres, dissabte i diumenge, 11, 12 i 13 juny, respectivament, un taller pràctic de fotografia de flora. Aquest curs està especialment indicat per a persones interessades en millorar la seva tècnica fotogràfica. El dirigirà Òscar Domínguez.

El curs serà d'un màxim de 15 persones, xifra que garanteix una atenció personalitzada per part del professor.

El taller s'iniciarà demà divendres amb una sessió teòrica, de vuit a deu del vespre, a l'Escola Municipal d'Art, situada al centre cultural Les Monges de la Seu.

El curs seguirà dissabte amb una sortida pràctica que s'iniciarà a les nou del matí. I diumenge, 13 de juny, de deu del matí a una del migdia, es realitzarà una revisió del material obtingut durant la sortida pràctica i es resoldran els dubtes que puguin sorgir entre els alumnes del curs.

Per a poder realitzar el curs cal portar un equip de fotografia compost per una càmera rèflex digital amb objectius intercanviables o una càmera compacta digital de gamma mitja o alta.

Els interessats encara poden fer la seva inscripció avui i demà a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament urgellenc. El preu de la inscripció és de 45 euros.