Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La Seu preveu iniciar aquest mes la reforma de l'església de la Immaculada

La Seu preveu iniciar aquest mes la reforma de l'església de la Immaculada

El temple s’adequarà com a sala de cultura i auditori
Església de la Immaculada
08/01/2008 13:48

La Seu preveu iniciar aquest mes de gener la reforma de l’església de la Immaculada, annexada al complex cultural de les Monges. L'Incasòl ja ha fet pública l'empresa adjudicatària dels treballs, CISSA. El pressupost de l'obra ascendeix a 543.334 euros i el termini d'execució serà de nou mesos.

L’adequació de l’antiga capella de la Immaculada com a sala de cultura i auditori, pretén incrementar l’oferta d’equipaments culturals de la Seu. L’espai s’utilitzarà per a petits concerts, conferències, i com a aula magna de l’Escola Oficial d’Idiomes, de les escoles municipals, del Centre Tecnològic, de la UNED i de la Universitat Oberta de Catalunya. L'alcalde de la Seu, Jordi Ausàs,  ha incidit en el fet que la rehabilitació aquest nou equipament també implicarà el condicionament i la reurbanització del seu entorn.

El pressupost per rehabilitar la capella de la Immaculada està finançat a parts iguals entre l’Ajuntament de la Seu i el departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat, a través de la Direcció General d’Arquitectura i Paisatge. El projecte de l’obra l’ha redactat l’arquitecte Ricard Lobo. L’espai tindrà una capacitat de 150 places.